Päevatoimetaja:
Jüri Saar
(+372) 739 0358

Treffneri gümnaasiumi lekkinud katus sai lõpuks korda

Copy
Hugo Treffneri gümnaasiumi katusest sadas vihmavesi paiguti sisse ja katust remontima asudes selgus, et ainult poole vahetamisest ei piisa. Nii lõppesid seal tööd alles 21. oktoobril.
Hugo Treffneri gümnaasiumi katusest sadas vihmavesi paiguti sisse ja katust remontima asudes selgus, et ainult poole vahetamisest ei piisa. Nii lõppesid seal tööd alles 21. oktoobril. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeva hommikul suleti Tartu vanalinnas osaliselt Munga tänav, et lõpetada Hugo Treffneri gümnaasiumi katkise katuse remont. Töö pidid valmima juba kaks kuud tagasi, ent katus oli sedavõrd nigelas seisus, et ehitusele kulus kavandatust kaks kuud kauem ja 40 000 eurot rohkem.

Munga tänaval ei saa esmaspäeva pärastlõunani liigelda, sest Hugo Treffneri gümnaasiumi katuse parandamiseks vajalikeks tõstetöödeks suleti hommikul liiklusele Munga tänav Rüütli ja Ülikooli tänava vahelises lõigus. Nii on see vähmalt kuni kella kolmeni päeval.

Hugo Treffneri gümnaasiumi direktor Ott Ojaveer täpsustas, et ehkki tänav suleti esmaspäeva hommikul, on pikalt kestnud tööd kooli katusel nüüd lõppemas.

Tagasi üles