Päevatoimetaja:
Henn Uuetoa
(+372) 7390300

Vargad tühjendasid Tartus vähemalt kolmkümmend keldriboksi, politsei võttis kahtlusalused kinni (1)

Copy
Tartus Raadi-Kruusamäe linnajaos Kummeli tänava kortermaja keldris käisid vargad, kes murdsid sõrgkangiga lahti 20 keldriboksi ja viisid minema kõik väärtusliku. Toimetusele teadaolevalt pole antud Kummeli elurajoon vargustega seotud.
Tartus Raadi-Kruusamäe linnajaos Kummeli tänava kortermaja keldris käisid vargad, kes murdsid sõrgkangiga lahti 20 keldriboksi ja viisid minema kõik väärtusliku. Toimetusele teadaolevalt pole antud Kummeli elurajoon vargustega seotud. Foto: Margus Ansu

Sel nädalal on vargad käinud Tartus ja Tartu vallas mitmes kortermajas ning murdnud sõrgkangiga lahti keldribokse. Kahjud küünivad tuhandete eurodeni ning mõne maja elanikud alles püüavad selgusele jõuda, kas ja mida on varastatud.

Viimase nädala jooksul on ülikoolilinnas andnud tooni keldriboksidesse sissemurdmised, nentis Tartu menetlustalituse grupijuht Indrek Laanisto.

Peamiselt on vargad tegutsenud Annelinna ja Raadi piirkonnas ning eeskätt on keldriboksidest minema viidud jalgrattaid ja tööriistu. Nii murti Kummeli tänavas sisse vähemalt 20 keldriboksi ja Mõisavahe tänaval kümnesse. 

Tagasi üles