Päevatoimetaja:
Richard Särk

Nädal avatud uus magistraal teeb kohalikele juba tuska

Copy
Nii reka-, liinibussi- kui ka sõiduauto­juhid on hiljuti avatud Põhja puiestee üles leidnud, sealne liiklus on küllalt tihe.
Nii reka-, liinibussi- kui ka sõiduauto­juhid on hiljuti avatud Põhja puiestee üles leidnud, sealne liiklus on küllalt tihe. Foto: Margus Ansu

Täna täpselt nädal tagasi said autojuhid viimaks loa sõita vastvalminud Põhja puiestee pikendusel. Raadil elavate inimeste tee Annelinna muutus märksa kiiremaks ning raskeveokite juhid pääsevad linnast kiiremini ja mugavamalt välja. Võiks öelda, et võidavad kõik.

Paraku nii pole, sest üsna pea pärast uue tee avamist potsatas toimetuse kirjakasti kohaliku elaniku mure, et uuel siledal asfaldil sõidavad autojuhid liiga kiiresti, müra on liiga kõva ja tipptunnil ei saa kohalikud enam maja eest tänavale pöörata, et tööle sõita. Kohalike elanikega vesteldes selgus, et tegemist pole ühe inimese kiusuga.

Näiteks teisipäeva õhtupoolikul oli Põhja puiesteel näha mõnd autojuhti, kes silma järgi hinnates võis kiirust ületada. Ka sõitis seal omajagu suuri veoautosid ja linnaliinibusse.

Tagasi üles