Päevatoimetaja:
Richard Särk

Võimalik vaid ülikoolilinnas – supp euro, praad 2,5 eurot

Copy
Tartu vaimse tervise hooldekeskuse sööklas jagas eile suppi tegevusjuhendaja Marika Aan, kelle sõnul käib iga kuuga nende söömas üha rohkem inimesi.
Tartu vaimse tervise hooldekeskuse sööklas jagas eile suppi tegevusjuhendaja Marika Aan, kelle sõnul käib iga kuuga nende söömas üha rohkem inimesi. Foto: Sille Annuk

Puiestee tänaval on paljud liiklejad märganud reklaamtahvlit, kus seisavad praeguse hinnaralliga võrreldes kummastavalt soodsad hinnad, mida kohe nagu ei usugi.

Aga kõik on sulatõsi: Puiestee tänaval tegutseva Tartu vaimse tervise hooldekeskuse söökla on juba ligi aasta lisaks oma maja inimestele avatud ka teistele linlastele ning iga kuuga kasvab ka sööjate hulk. Põhjust pole vaja kaugelt otsida: eile oli lõunaks värskekapsasupp, mille sai kätte euroga, suure supi eest tuli välja käia kaks eurot. Täna on lõunaks praad – šnitsel lisandiga, selle eest tuleb maksta kaks ja pool eurot.

Hinnad on soodsad sellepärast, et peame pidama silmas oma kliente, kelleks on vähenenud toimetulekuga inimesed, selgitas Tartu vaimse tervise hooldekeskuse tegevusjuhendaja Marika Aan, kes eile sööklas leti taga suppi jagas.

Tagasi üles