Päevatoimetaja:
Henn Uuetoa
(+372) 7390300

Buldooser lükkab Ropka tööstusrajoonis nelja kuu jooksul viis korda põlenud garaažid peatselt kokku

Copy
Ropka tööstusrajoonis põlesid septembris vanad risu täis garaažid kaks korda. Linnavalitsus on nüüd ohjad haaranud ning sõlminud garaažide utiliseerimiseks lepingu. Kopp saabub 1. novembril.
Ropka tööstusrajoonis põlesid septembris vanad risu täis garaažid kaks korda. Linnavalitsus on nüüd ohjad haaranud ning sõlminud garaažide utiliseerimiseks lepingu. Kopp saabub 1. novembril. Foto: Vilja Kohler

Ropka tööstusrajoonis Sepikoja ja Jalaka tänava nurgal mitu korda põlenud ebaseaduslike garaažide ja neis oleva rämpsu maa pealt pühkimiseks otsustas Tartu linnavalitsus tänasel istungil sõlmida lepingu osaühinguga Terasteenused.

Kava kohaselt saabub reedel, 1. novembril buldooser Jalaka ja Sepikoja tänava nurgale, lükkab sealsed lobudikud kokku ning rämps kärutatakse minema. Kogu plats koristatakse ning Tartu linnavalitsus saab puhastatud maalapi oma kasutusse. 

Linnamajanduse osakond saatis 25. septembril välja hinnapäringu kõnealuste ebaseaduslike garaažide likvideerimiseks. Hanke võitis osaühing Terasteenused, kelle pakkumus on koos käibemaksuga 35 258 eurot.

Tagasi üles