Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Bigbank Tartu keskendub tihedas graafikus eurosarjale. Alar Rikberg: midagi lihtsat oodata pole

Copy
Võrkpallimeeskonna Bigbank Tartu peatreeneri Alar Rikbergi sõnul on mängijad viirused seljatanud ja ettevalmistus käib esmalt küll liigamänguks, kuid juba tuleb mõelda ka eurosarjale.
Võrkpallimeeskonna Bigbank Tartu peatreeneri Alar Rikbergi sõnul on mängijad viirused seljatanud ja ettevalmistus käib esmalt küll liigamänguks, kuid juba tuleb mõelda ka eurosarjale. Foto: Kristjan Teedema

Bigbank Tartu on alanud võrkpallihooajal vaid võite tunnistanud. Tõsi, neist paljud olid kontrollmängude eest, kuid muu hulgas toodi koju Balti superkarikas.

Algus on olnud ilus, kuid nüüd tuleb käik juurde panna, sest järgmise kuu jooksul tuleb pidada kuni 11 kohtumist ning võidelda edasipääsu nimel nii eurosarjas kui ka kohalikel karikavõistlustel.

Bigbank Tartu peatreener Alar Rikberg tõdes, et viimased nädalad möödusid keeruliselt, sest meeskonda tabas viirustelaine. Nüüd ongi käsil esimene treeningunädal, kus kõrvalisi takistusi on olnud vähe, ning tiimil on kaks eesmärki. «Väiksema tähtsusega on valmistumine pühapäevaseks Cronimeti liiga mänguks Riia meeskonna vastu, suurema tähtsusega on kolmapäeval ja neljapäeval toimuvad Challenge Cupi mängud Ukraina klubi vastu,» tutvustas Rikberg.

Tagasi üles