Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Pangakaardi bussikaardina kasutamine viibib (1)

Copy
Suvel pidi lisanduma Tartu bussidesse võimalus isikustada ja osta kuupileteid ka pangakaardile, seni pole aga uut süsteemi ellu viidud ja sõita tuleb endiselt bussikaardiga.
Suvel pidi lisanduma Tartu bussidesse võimalus isikustada ja osta kuupileteid ka pangakaardile, seni pole aga uut süsteemi ellu viidud ja sõita tuleb endiselt bussikaardiga. Foto: Sille Annuk

Tartu ühistranspordi piletimüügi- ja infosüsteemide uus lepinguperiood Ridango ASiga pidi tooma ülikoolilinna kaks olulist muudatust. Ühelt poolt lubati, et bussipeatuste infotablood uuenevad, teisalt pidi saama pangakaarti isikustada ja kasutada bussikaardina.

Kui esimene muudatus on ellu viidud, siis teine mitte: Ridango lubas, et pangakaarti saab bussikaardina kasutada selle aasta 1. juulist, nii see paraku aga senimaani pole.

Projekti keerukus, tööde mahu hindamine ja mitmete asjaosaliste kaasamine, kellest paljud ei ole Ridango otsese kontrolli all, on kaasa toonud viivitusi, põhjendas teise muutuse takerdumist Ridango turundusjuht Aksel Kirikal.

Tagasi üles