Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tark Tartu Teraapiakoer nimega Täht On Sündinud suundub teenistusest erru

Copy
Alfi ja tema juht Triin Jagomägi käitusid intervjuud andes nagu meeskond ikka, jagades täielikku üksmeelt. «Ta on selle poolest ka hea koer, et oskab minu käest vahel küsida, kuidas mul läheb,» märkis Triin Jagomägi muuseas.

Margus Ansu
Alfi ja tema juht Triin Jagomägi käitusid intervjuud andes nagu meeskond ikka, jagades täielikku üksmeelt. «Ta on selle poolest ka hea koer, et oskab minu käest vahel küsida, kuidas mul läheb,» märkis Triin Jagomägi muuseas. Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Siberi haski Alfi on Eesti pikima karjääriga teraapiakoer, kes pärast üheksat aastat tööd jääb lõpuks pensionile. Novembris saab Alfi üksteist, teraapiakoera eksami tegi ta ära pooleteiseaastaselt. Alfi pärisnimi The Star is Born ütleb, et täht on sündinud, ja see ennustas talle algusest peale hiilgavat tulevikku. Just nii kõik läkski!

Alfist sai Eestis üks esimesi teraapiakoeri, keda käis eksamineerimas välismaine spetsialist, kuna vastava koolitusega inimesi meil tollal veel polnud. Alfi omanik ja tiimijuht on ortodont Triin Jagomägi.

Loomal on iseloom

Tagasi üles