Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Vargad viisid taas mitu jalgratast ning naine sai kelmidelt petta

Copy
Rattavargused jätkuvad ka sügise saabudes.
Rattavargused jätkuvad ka sügise saabudes. Foto: Sille Annuk

Eelmisel nädalal sai politsei teate taas kolmest Tartus varastatud rattast, kaks neist olid parklas lukustatud.

Laupäeval avastati, et Tartus Aardla tänava rongipeatusest on varastatud lukustatud jalgratas Kross. Esialgne kahju on 380 eurot. Reede hommikul avastati, et Tartus Tulbi tänava rattaparklast on varastatud lukustatud jalgratas Scott. Esialgne kahju on 863 eurot.

Kolmapäeva, 2. oktoobri õhtupoolikul varastati Tartus Riia tänava kiriku juurest elektriline tõukeratas Joyride. Esialgne kahju on 500 eurot.

Endiselt tegutsevad ka netikelmid. Politseisse pöördus Tartus elav naine, kes sai Facebook Messengeri kaudu kirja justkui oma endiselt ülemuselt pakkumisega osaleda reklaamvõistlusel. Peale pakkumist kirjutas sama inimene naisele, et nad on juba võitnud 4100 eurot ning selle pooleks jagamiseks oli vaja naisel sisestada oma telefonis Smart-ID koodid, misjärel pidanuks ta saama võidetud summast pool oma kontole.

Paraku avastas naine, et võidusumma laekumise asemel on koodide sisestamise järel kadunud hoopis 270 eurot. Naine mõistis, et on petta saanud, ning juhtumi täpsemaid asjaolusid uurib politsei kriminaalmenetluses.

Tagasi üles