Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Riia tänaval tekkis tipptunnil nii suur kaos, et ehitustöö tuli pooleli jätta (3)

Linnavalitsus lasi Riia tänava raudteeviadukti nõlvadele paigaldada gabioonidest seinad, et takistada suure sajuvee korral multši uhtumist restkaevuluukide vahele. Kuid tööd tekitasid eile hommikul liikluses nii suured ummikud, et need pandi arginädala lõpuni seisma.
Linnavalitsus lasi Riia tänava raudteeviadukti nõlvadele paigaldada gabioonidest seinad, et takistada suure sajuvee korral multši uhtumist restkaevuluukide vahele. Kuid tööd tekitasid eile hommikul liikluses nii suured ummikud, et need pandi arginädala lõpuni seisma. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavolinik Silver Kuusik nimetas eile taunimisväärseks olukorda, kus planeeritud ehitustöödeks sõiduraja sulgemine Riia tänava raudteeviadukti juures ummistas Riia tänava liikluse, see tõi kaasa inimeste tööle või arstile hilinemise ja raskendas ka päästjate jõudmist väljakutsele.

Ta jagas fotosid autosid tuubil tänavast, kus päästeauto pidi edasi liikumiseks sõitma vastassuunavööndis. Go Busi Lõuna-Eesti piirkonnajuht Ramses Riive ütles, et eile hommikul tipptunnil tekkis seal mõnel bussil viivitus kuni kümme minutit, põhjuseks liiklusseisak. Enamik Tartu linnaliine läbivad ka Riia tänavat, siis paratamatult võib seisakuid tulla.

«Võibolla oleks mõistlik teha selliseid töid väljaspool tipptundi,» märkis Riive. «Samas lõuna ajal oli liiklus sujuv.»

Tagasi üles