Päevatoimetaja:
Richard Särk

INTERVJUU TAGAISTMEL Taristuminister Svet neljarajalisest teest: isiklikult mul tartlaste ees piinlik pole (8)

Copy
Taristuminister Vladimir Svet ütles, et järgmisel aastal saame vastuse, kas lähiaastatel saab Tallinna-Tartu maantee arendamisega edasi liikuda.
Taristuminister Vladimir Svet ütles, et järgmisel aastal saame vastuse, kas lähiaastatel saab Tallinna-Tartu maantee arendamisega edasi liikuda. Foto: Richard Särk

Kõige muu hulgas ka transpordivaldkonna eest vastutav taristuminister Vladimir Svet (SDE) andis reedel Tartu Postimehele intervjuu oma ametile sobilikult ametiautos. Auto tagaistmel selgitas ta Emajõelinna elanikele, miks on pealinna viiv neljarajaline maantee ikka veel hoomamatus kauguses ning mis mõte võiks küll olla Tartu-Riia rongil, kui sellest näivad võitvat vaid lätlased.

Seni, kuni minister Svet ja ta nõunik Ivan Lavrentjev kohtusid Tartu raekojas linnajuhtidega, ootas duo sõiduvahend, musta värvi Mercedes-Benz, Lossi tänava jalamil. Sveti päevakava oli tihe ning seetõttu leidis ta ainsa vaba aja ajakirjanikuga vestlemiseks veerandtunnise autosõidu ajal südalinnast Ropka tööstusrajooni, Sepa tänaval asuvasse transpordiametisse.

Auto kitsukeses pakiruumis oli ministri ülikonnakott ja mõned kompsud veel. Ilmselt olid seal kusagil ka spordiriided, sest Svet võttis osa laupäeval ülikoolilinnas peetud poolmaratonist.

Tagasi üles