Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Maano Koemets esitas Elva volikogust lahkumise avalduse

Copy
Olen teinud volikogu liikme tööd nii hästi kui võimalik, kuid see kõik on tulnud aja ja tegemiste arvelt, mis on mulle ja mu lähedastele väga-väga olulised, põhjendas Maano Koemets.
Olen teinud volikogu liikme tööd nii hästi kui võimalik, kuid see kõik on tulnud aja ja tegemiste arvelt, mis on mulle ja mu lähedastele väga-väga olulised, põhjendas Maano Koemets. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Elva vallavolikogu liige Maano Koemets esitas vallasekretärile avalduse, et lõpetada enda volitused enne tähtaega.

Maano Koemetsa sõnul lõpetab ta enda volikogu liikme volitused isiklikel põhjustel.

«Meil kõigil on ööpäevas 24 tundi ja nädalas seitse päeva ning me peame selle ajaraami sisse mahutama nii oma isiklikud kui töömured, -rõõmud ja -kohustused,» ütles Koemets. «Töö volikogu liikmena tähendab igas kuus arvukaid töötunde, mida täidavad erinevate materjalidega töötamine, koosolekud ja volikogu istung. Olen teinud volikogu liikme tööd nii hästi kui võimalik, kuid see kõik on tulnud aja ja tegemiste arvelt, mis on mulle ja mu lähedastele väga-väga olulised.»

Valimisliit Sinu Elva vald nimekirjas kandideerinud Maano Koemets kogus 2021. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimistel 239 häält. Elva valla valimiskomisjon koguneb esitatud avaldust ja asendusliikme määramist arutama lähiajal.

Elva vallavolikogusse kuulub 29 liiget.

Tagasi üles