Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

Põltsamaa vallavolikogu esimees ja aseesimees astusid Isamaasse

Copy
Isamaaga liitunud Põltsamaa vallavolikogu esimees Indrek Eensalu sõnul on erakonnal ja «Ühine Põltsamaa» valimisliidul sarnased väärtushinnangud.
Isamaaga liitunud Põltsamaa vallavolikogu esimees Indrek Eensalu sõnul on erakonnal ja «Ühine Põltsamaa» valimisliidul sarnased väärtushinnangud. Foto: Aivar Kokk

Isamaa Jõgevamaa piirkond võttis sel nädalal erakonda vastu kaheksa uut liiget, nende hulgas ka Põltsamaa vallavolikogu esimees Indrek Eensalu ja aseesimees Eda Kasar.

«Valitsuse otsused on pannud omavalitsused väga keerulisse seisu. Ka Põltsamaa vald on nn Robin Hoodi seadusega kaotanud üle poole miljoni euro. Isamaa seisab Toompeal kindlalt maapiirkondade väljasuremise vastu,» sõnas Isamaa aseesimees ja Jõgevamaa piirkonna juht Aivar Kokk. «Mul on hea meel, et Põltsamaal liitusid meiega mitmed kohalikus elus, ettevõtluses ja poliitikas aktiivsed inimesed.»

Erakonda astunud Põltsamaa vallavolikogu esimees Indrek Eensalu kinnitas, et enamik Ühise Põltsamaa valimisliidust on avaldanud soovi 2025. aasta kohalikel valimistel just Isamaa nimekirjas kandideerida.

Tagasi üles