Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Jõgeva lähistel süttis lasteaias elektripistik

Copy
Jõgeva lähistel asuvas lasteaias süttinud elektripistik kustus enne, kui päästjad sündmuskohale jõudsid. Lapsed olid sel ajal õues ning keegi juhtumi käigus viga ei saanud.
Jõgeva lähistel asuvas lasteaias süttinud elektripistik kustus enne, kui päästjad sündmuskohale jõudsid. Lapsed olid sel ajal õues ning keegi juhtumi käigus viga ei saanud. Foto: Lõuna päästekeskus

Möödunud ööpäeva jooksul aitasid päästjad tagada ohutuse Jõgeva lähistel asuvas lasteaias, kus oli süttinud elektripistik, ning kustutada Kastres põlevat sõidukit. Päästjate abi vajas ka üks Vahi aleviku elanik, kelle ahi ajas suitsu sisse.

Eile, 3. oktoobril kell 16.26 said päästjad teate, et Jõgeva vallas Jõgeva alevikus oli lasteaias põlema läinud elektripistik, kuhu oli ühendatud nõudepesumasin. Lapsed olid sel ajal õues. Päästjate saabumise ajaks oli tulekahju ise kustunud ning vool majast välja võetud. 

Eile õhtul poole üheteistkümne paiku helistati häirekeskusesse Tartu vallast Vahi alevikust, kus elanik kurtis, et ahi ajab suitsu sisse ja ta tunneb end halvasti. Päästjad kontrollisid maja üle ning kiirabitöötajad kontrollisid elaniku tervist, rohkem meditsiiniabi ta ei vajanud.

Tagasi üles