Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

VIDEO Hooga vastu posti ja autole ette – hajameelsus maksab liikluses kiiresti kätte (7)

Copy
Liiklusõnnetused tõukeratturite ning jalgratturitega Tartus ja Tartumaal sagenevad. Kuvatõmmisel on näha, kuidas elektritõuksiga tüdruk püüdis autoga kokkupõrget vältida ja sõitis vastu posti.
Liiklusõnnetused tõukeratturite ning jalgratturitega Tartus ja Tartumaal sagenevad. Kuvatõmmisel on näha, kuidas elektritõuksiga tüdruk püüdis autoga kokkupõrget vältida ja sõitis vastu posti. Foto: Kuvatõmmis videost

Tartus on sel aastal juhtunud liiklusõnnetusi jalg- ja tõukeratturite osalusel rohkem kui varem, näitab transpordiameti statistika. Raskeid avariisid on õnneks küll vähe, aga liikluses vohab hajameelsus ja tähelepanematus, mis põhjustavad kiiresti kergemaid kukkumisi ning kokkupõrkeid.

Autodega tee jagamisel peab haavatav inimene ehk jalgrattal või elektritõuksil liikuja olema eriti tähelepanelik. Aga videosse võetud kolm juhtumit näitavad, kui kiiresti liikluses võib kõik allamäge minna.

Nii sõidab üks neiu autoga kokkupõrget vältides vastu posti, teine kihutab üle suure ristmiku autole otse ette ning kolmas ei mahu sõiduki kõrvale teele ära.

Märksõnad

Tagasi üles