Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

MEELEAVALDUS «Kelle huve teenib Tartu linnavalitsus?» Kirjad kaubikutel pilkavad linnavalitsuse ja Laulupesa tegevust

Copy
Tartu raekoja juurde pargiti kaubik, milles pilgatakse linnavalitsuse asjaajamist Laulupesa lastelaulustuudioga.
Tartu raekoja juurde pargiti kaubik, milles pilgatakse linnavalitsuse asjaajamist Laulupesa lastelaulustuudioga. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsuse ja Laulupesa lastelaulustuudio juurde on pargitud kaks erineva kujundusega kaubikut, millel olevad tekstid kritiseerivad linnavalitsuse asjaajamist laulustuudioga, mida ehitati kuid ehitusloata ning mis alustas tegevust ilma kasutusloata.

Näiteks tahab meeleavaldaja teada, kelle huve teenib Tartu linnavalitsus ning kas kohalike elanikega peaks [Kungla tänaval] ka arvestama. Laulupesa juures seisval kaubikul on väljamõeldud pilkava tooniga vestlus Laulupesa arendaja ja projekteerija vahel, millega antakse edasi mõte, et linnavalitsusel on ükskõik, mida ja kuidas ehitatakse. 

Eelmisel nädalal peeti Kungla tänaval asuva Laulupesa ruumides rahvakogunemist, mis oli ajendatud kohalike elanike pahameelest tänavale stuudio tulekuga tekkinud parkimis- ja liikluskaose vastu. Nimelt on varem rahulik Kungla tänav muutunud Laulupesa tulekuga tiheda liiklusega tänavaks, mille ääres pargib kohati 40 autot. Samas rikub liikluseeskirja ka Laulupesa ette seisma pandud protestikaubik, sest pargib sinna hiljuti pandud märgi «Peatumiskeeld» mõjualas.

Tagasi üles