Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Linnamaratoni kohad said otsa, aga ühe konksuga pääseb ikka jooksma

Copy
Kui üldjuhul ootab tartu linnamaratoni lõpetajaid finišialas rõõmuhõisete järel medal, siis tänavu kõik osalejad seda kohe kaela ei saa.
Kui üldjuhul ootab tartu linnamaratoni lõpetajaid finišialas rõõmuhõisete järel medal, siis tänavu kõik osalejad seda kohe kaela ei saa. Foto: Margus Ansu

Tartu linnamaratoni korraldajad andsid möödunud nädala lõpul märku, et jooksuhuvilisi on nii palju, et küllap tuleb registreerimine sulgeda pea nädal enne ürituse toimumist. Siiski avati täna uus voor, mis tähendab osalejatele, et nad finišis kohe medalit kaela ei saa.

Uus registreerimisvoor kannab nime Medal Postiga, mis tähendab, et sealt kaudu end maratonile või poolmaratonile kirja pannud jooksjad ei saa erinevalt teistest konkurentidest medalit finišijoone ületamise järel, vaid see saadetakse talle hiljem postiga koju.

See tähendab ühtlasi seda, et seni registreerimisega hiljaks jäänud huvilised ei pea muretsema pääsmete lõppemise pärast. Tartu maratoni turundusjuht Oliver Kivimäe kinnitas, et uuel voorul osalejate piirmäära pole. «See variant on palju parem kui lihtsalt inimesed nii-öelda ukse taha jätta,» leidis ta.

Tagasi üles