Päevatoimetaja:
Kelly Olesk

Tallinna-Tartu maanteel juhtus raske liiklusõnnetus (3)

Copy
Tallinna-Tartu maanteel juhtus täna hommikul raske liiklusõnnetus, milles põrkasid kokku reka ja kaubik.
Tallinna-Tartu maanteel juhtus täna hommikul raske liiklusõnnetus, milles põrkasid kokku reka ja kaubik. Foto: Lõuna prefektuur

Täna kella seitsme paiku anti teada liiklusõnnetusest Põltsamaa vallas Mällikvere külas, kus esialgsetel andmetel toimus kaubiku ja reka kokkupõrge. Üks sõidukijuhtidest, 50-aastane mees viidi haiglasse.

Tartu avariipolitseinik Mart Alupere sõnul on teada, et veoauto Man liikus Tartu poole ning sõiduauto Opel Tallinna poole. Ühel hetkel kaldus sõiduauto veel teadmata põhjusel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku talle vastu liikunud veokiga.

«Veokijuht proovis kokkupõrget küll vältida ning püüdis võimalikult teeserva hoida, kuid siiski põrkasid masinad nurkapidi kokku,» seletas Alupere. Kaubik deformeerus õnnetuse järel sedavõrd, et juhi kätte saamiseks oli vaja päästjate abi. Masinast välja aidatud 50-aastane juht sai raskelt viga ning viidi haiglaravile.

Politsei tuvastas, et mõlema sõiduki juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust. Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse menetluses.

Lubatud maksimaalne sõidukiirus sel lõigul on 90 kilomeetrit tunnis.

Tee on liiklusele on taas vaba.

Tagasi üles