Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tänavamängude festival jõuab nädalavahetusel ka KGB kongidesse

Copy
Tänavamängude festivali peakorraldaja Michał Grelewski (vasakul) katsetas kolmapäeva pärastlõunal Austraalia disaineri Joanna Lyu (paremal esiplaanil) köiemängu. Peakorraldaja võistkond tegi tubli tulemuse: 30-meetrise köie, kolme inimese, pingi ja lipuvardaga õnnestus teha 20 nurka.
Tänavamängude festivali peakorraldaja Michał Grelewski (vasakul) katsetas kolmapäeva pärastlõunal Austraalia disaineri Joanna Lyu (paremal esiplaanil) köiemängu. Peakorraldaja võistkond tegi tubli tulemuse: 30-meetrise köie, kolme inimese, pingi ja lipuvardaga õnnestus teha 20 nurka. Foto: Sille Annuk

Kujutage ette, et seisate raeplatsil Suudlevate Tudengite purskkaevu kõrval. Teil on aega poolteist minutit, et ühendada oma võistkonnaga 30-meetrise köie otsad nii, et tekkinud kujundis oleks võimalikult palju nurki. Selleks võib kasutada kaasmängijaid, pinke ja lambiposte, aga miks mitte ka möödakäijaid.

See Austraalia disaineri Joanna Lyu mäng on üks tosinast, milles saab kaasa lüüa täna algaval tänavamängude festivalil. Kultuuripealinna programmi kuuluv kolmepäevane üritus toob Tartusse üheksa mängudisainerit üle maailma.

«See köiemäng on küll väga lihtne, kuid selles lihtsuses peitub võlu, mis inimesi ühendab,» leidis ürituse peakorraldaja poolakas Michał Grelewski, kes kolmapäeva pärastlõunal seda ka ise esimest korda proovis.

Tagasi üles