Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Tartu võimuliit lükkas Sõpruse silla remondi otsuse uude nädalasse

Copy
Lagunev Sõpruse sild on tegelikult kaks kõrvuti silda. Remondi betoonitööde mahu arvutamisel oli ühe silla jagu arvestamata jäetud.
Lagunev Sõpruse sild on tegelikult kaks kõrvuti silda. Remondi betoonitööde mahu arvutamisel oli ühe silla jagu arvestamata jäetud. Foto: Margus Ansu

Tartu võimuliit peab lähiajal jõudma otsusele, kas lükata riigihankel tehtud 18,37 miljoni euro suurune pakkumine Sõpruse silla remondiks ja lähipiirkonna tänavate uuendamiseks tagasi kui liiga kallis ning otsida odavamat lahendust või otsida kallinemise katteks juurde 6,3 miljonit eurot muude eelarveridade arvelt. Täna kuulasid koalitsioonierakondade esindajad ülevaadet olukorrast, kuid midagi ei otsustanud.

Linnapea Urmas Klaas ütles juba päeval, enne kõnealuse koosoleku algust, et otsust veel ei tule. Õhtul kordas abilinnapea Raimond Tamm, et nii ka läks. 

«Fraktsioonide liikmed said korraliku info, mis olukord on, nüüd arutavad fraktsioonid. Pärast seda saavad fraktsioonide juhid minu ja linnapeaga kokku, et lõplik otsus teha,» ütles Tamm.

Tagasi üles