Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Saalijalgpallurid naasid edu nimel ülikoolilinna

Copy
Tartu Ravens Futsali treener Raul Rebane on optimistlik, sest meeskond on komplekteeritud ja treeningud käivad.
Tartu Ravens Futsali treener Raul Rebane on optimistlik, sest meeskond on komplekteeritud ja treeningud käivad. Foto: Sille Annuk

Eelmisel põhihooajal kõrges mängus püsinud, kuid viimaks neljanda kohaga leppima pidanud saalijalgpallimeeskond Tartu Vald Ravens Futsal läheb hooajale vastu kahe põhimõttelise muudatusega: nimest kaob Tartu vald ning treenima ja mängima hakatakse taas Eesti maaülikooli spordihoones.

Seega jäi meeskonna Lähte spordihoones veedetud ja Tartu valla nime kantud aeg ühe hooaja pikkuseks ning see lõppes täpselt nagu 2022. aasta kevadel: pronksimängus tuli tunnistada Viimsi Qarabagi paremust. «Eelmine hooaeg lõppes meile pettumust valmistavalt, kuigi põhihooaeg sellest aimu ei andnud ja läksime ikka tiitli peale, aga ise mängisime selle maha,» meenutas Ravensi tegevjuht Rene Kolsar. «See aasta lähme ikkagi uuesti proovima.»

Võimalused on selleks head, sest kui muidu on saadud tiim komplekteeritud septembri lõpuks, siis tänavu tehakse samal ajal juba enam kui 20 mehega hoogsalt trenne. Neidki alustati varem, sest esimesed kogunemised olid juba augustis väljas ja seejärel mõni ka Tartu rakendusliku kolledži Kopli õppehoone spordisaalis. Nüüd juba aga kahel korral nädalas maaülikooli spordihoones. «Aga kindlasti on see aasta raskem võita kui eelmise aastal,» arutles Kolsar ja põhjendas, et võistkondade tase tõotab tänavu ühtlasem olla.

Tagasi üles