Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Jõgevamaal kadunud 69-aastane Reino leiti surnuna (1)

Copy
Politsei osales kaks päeva mehe otsingutel.
Politsei osales kaks päeva mehe otsingutel. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Politsei palus esmaspäeval abi Jõgevamaal kadunud 69-aastase Reino leidmisel, kes jäi kadunuks läinud neljapäeval. Mees leiti 24. septembril kodu lähedalt metsast, kuid kahjuks surnuna.

Reino lahkus Jõgeva vallast Kaera külast asuvast kodust 19. septembril. Kodust lahkudes oli Reino maha jätnud oma telefoni ja muud isiklikud esemed. Lähedased otsisid meest kadumispäevast saadik.

Teate laekudes alustas politsei esmaspäeval mehe kodukandis maastikul otsinguid kaasates ala läbi vaatama nii kaks teenistuskoera koerajuhtidega, droonigrupi kui ka ahelikus maastikul liikunud politseipatrullid, selgitas Tartu jaoskonna patrullpolitseinik Margus Pakkenen. Mehe otsingutel olid abiks ka kohalikud ja vabatahtlikud, kes niisamuti meest alates eilsest kuni tänaseni otsisid.

Mehe leidsid täna pealelõunal kodulähedasest metsast tema tuttavad. Kahjuks leiti mees surnuna. Mehe surmas ei ole alust kahtlustada kuritegu, ent täpse surmapõhjuse selgitamiseks saadeti surnukeha lahangule.

«Täname kõiki, kes viimasel kahel päeval kadunud mehe otsingutel politseile ja lähedastele abiks olid ning maastikku ühes meiega kontrollisid,» ütles Margus Pakkenen.

Tagasi üles