Päevatoimetaja:
Kelly Olesk

Päästjad aitasid soost välja hätta sattunud marjulise ning kustutasid kahjutuld

Copy
Jalaka tänaval põlesid taas kuurid.
Jalaka tänaval põlesid taas kuurid. Foto: Lõuna päästekeskus

Läinud nädalavahetusel tuli päästjatel teha mitmeid väljasõite. Reede õhtul põlesid Tartus Jalaka tänaval taas vanad kuurid, mis vajasid kustutamist. Aga oli ka teistlaadi väljakutseid, mis vajasid päästjate tähelepanu. 

Reede õhtul kella 19 paiku käivitus Jõgeva vallas Pikkjärve külas eluruumi vingugaasiandur. Kohale saabunud päästjad tuvastasid, et ahju oli tehtud tuli ning siiber liiga vara kinni pandud. Päästjad ventileerisid ruumid ning selgitasid peremehele õigeid kütmisvõtteid.

Reede lõuna ajal eemaldasid päästjad Tartu vallas Sepa külas teele kukkunud puu, mis oli blokeerinud mõlemad sõidusuunad. Poole tunniga oli puu eemaldatud ning sõidutee vaba.

Reedel kell 19.55 teavitati häirekeskust, et Tartus Jalaka tänaval on tules kolm mahajäetud kuuri. Üks hävis täielikult, kahes teises kustutati seal sees põlenud prügi. Kell 21.02ks oli põleng kustutatud.

Pühapäeval kell 16 paiku sattus hätta Tartu vallas Valmotsa külas marjule läinud inimene. Terviserikke tõttu ei olnud ta võimeline kõndima ning Laeva vabatahtlikud päästjad aitasid ta soo pealt tagasi tee peale. Kiirabi abi marjuline ei vajanud, tema hea enesetunne taastus.

Tagasi üles