Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Selver avab Raadil piirkonna suurima kaupluse

Copy
Selver avab neljapäeval Raadil piirkonna suurima kaupluse.
Selver avab neljapäeval Raadil piirkonna suurima kaupluse. Foto: Joonas Sisask

Selver avab neljapäeva keskpäeval Tartu vallas Raadi alevis piirkonna suurima poe. Kauplus asub Kõrveküla-Tartu maantee ääres Terminali Raadi teenindusjaama kõrval. 

«Raadi on eriline piirkond Tartu linna ja valla piiril, mis areneb tohutu kiirusega. Meil on suur au avada Raadil laia valikuga kauplus, mida piirkonna elanikud on pikisilmi oodanud,» ütles Selveri juht Kristi Lomp.

Raadi Selver on juba kuues kauplus, mis on valminud Selveri ja Kaarsilla Kinnisvara koostöös. «Meil on hea meel, et saame koos panustada Raadi piirkonna arengusse. Uue poe lisandumine suurendab kohalike elanike valikuvõimalusi ja vähendab jalavaeva ning autoga linna sõitmise vajadust,» lausus Kaarsilla Kinnisvara juhatuse liige Made Vares.

Kinnistu asub klientidele logistiliselt heas asukohas, vahetult Jõhvi-Tartu maantee ääres. «Liiklussagedus ses piirkonnas on infrastruktuuri arenemise tulemusel pidevalt kasvavas trendis,» selgitas Made Vares. Maanteeameti 2023. aasta andmete põhjal läbis seda piirkonda üle 10 000 auto ööpäevas.

Selveri pagaritelt valmivad kaupluses kohapeal pannipitsad, ciabatta'd, saiakesed ja teised küpsetised. Selveri köök pakub ka kulinaaria- ja kondiitritooteid. Lisaks esinduslikule eestimaisele toidukaupade valikule on riiulitel valik tarbekaupu.

Kauplusehoones pakuvad peale Selveri vajalikke kaupu ja teenuseid Aphoteka, PetCity, Tamrex, 24/7 Fitness ning ilusalong Käty.

Kaupluses on ka uudse lahendusega taaraautomaat, millesse saab otse kotist kallata üheaegselt nii plast-, metall- kui ka klaaspakendeid. «Statistikale tuginedes on Eesti inimene suur taarakoguja ja tuleb pakendeid tagastama alles siis, kui panipaik silmini täis või pakenditest saadava summa eest saab peaaegu toidukorvi tasutud. Selliste tagastajate jaoks on seda tüüpi automaat suurepärane lahendus. Loodame väga, et tartlastele automaat meeldib ja see leiab rohket kasutust,» ütleb RVM Systemsi juhatuse liige Tarmo Koreinik. 

Selver proovib Raadi supermarketis katseprojektiga ka uut turvalahendust. Kaupluse selvealast väljumiseks tuleb värava juures asuvas seadmes viibata Partnerkaarti või skaneerida QR-kood Partnerkaardi äpiga.

Esimestel päevadel kehtivad kaupluses mitmed soodushinnaga avamispakkumised.

Tagasi üles