Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

GALERII ja VIDEO Pannkoogihommiku mitmekesine menüü täitis raeplatsi tudengitega

Pannkoogid, omlett, vahvlid ning palju muud head ja paremat meelitasid täna hommikul Tartu Raekoja platsile suure hulga tudengeid. Algasid taas tudengipäevad, seekord juba 35. korda.

Kui algusaastatel pakuti ühe leti taga pannkooke ja sellega asi piirdus, siis täna oli valik suur. Iseenesestmõistetavalt pakkusid mitme leti taga kokkajad pannkooke, nii suuri kui väikesi, traditsioonilisi kui veganivariante. Lisaks olid saadaval grillvõileivad, tatar, omlett ning vahvlid. Juua sai teed ja kohvi, aga ka alkoholivaba longerot ja energiajooki.

Traditsioonilisi pannkooke pakkus lillas telgis ka rakenduse Ela looja Minna-Liisa Herman, kes lõpetas kevadel Tartu ülikooli riigiteaduste erialal. Just siis tekkis tal mõte luua äpp, kus oleksid kõik tudengipäevade üritused koos.

Mõeldud – tehtud! Kevadel oli Ela esimest korda tudengipäevade äpipartner ja nii ka nüüd sügisel. Mobiilirakenduses on kõik üritused ühes kohas ja enam ei pea vaatama kodulehte või ajama üritusi taga sotsiaalmeedias. 

Sel sügisel on tudengipäevadel ligi 60 üritust, millest tegevust ja meelelahutust peaks leidma iga tudeng. Saaremaalt ülikoolilinna infotehnoloogiat õppima asunud Kevin Näälik osales tudengipäevadel esimest korda kevadel. Seekord on tal koos sõpradega kavas taas tudengipäeva sündmusi väisata. Suuri plaane ta ette siiski ei tee. «Pigem vaatan, mis õhtul toimub, ja lähen kohale,» märkis Näälik. 

Tagasi üles