TÜ naiskond jäi tagaajajaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Sheila Kodanik, Triin Teppo, Berta Mürk ja Kairi Poljakov
Vasakult: Sheila Kodanik, Triin Teppo, Berta Mürk ja Kairi Poljakov Foto: Allikas: Sheila Kodanik

Naiste korvpalli meistriliiga pronksiseeria esimeses mängus võitis Audentes SG/Noortekoondis Tartu Ülikooli seisuga 66:51. Sel neljapäeval kell 17.30 toimub korduskohtumine Tartus Ülikooli spordihoones. Tartlannad ootavad kodupublikut kaasa elama, et kahe võiduni peetav seeria veel ei lõppeks.

Korvpalliliidu teatel haarasid Audentese noored ohjad enda kätte kohe mängu algusest, võites esimese veerandi 18:7. Teisel veerandajal tartlannade mäng küll paranes, kuid poolajale mindi siiski tallinna neidude eduseisul 31:20. Teise poolaja algul Liisi Sokmani tabavast kaugviskest uut hoogu juurde saanud Tartu Ülikool suutis kolmanda veerandi võita 20:16. Neljandal kümnendil tuline võitlus jätkus, kuid sarnaselt mängu algusele oli domineerijaks Audentes SG/Noortekoondis. Noorte eduvõtmeks tänases mängus võikski pidada üliedukat esimest veerandaega, mis andis eneseusku ja kindlust terveks mänguks.

Tartu Ülikooli resultatiivsemad olid Liisi Sokman 21 punkti ja Triin Teppo 14 punkti ja 13 lauapalliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles