Päevatoimetaja:
Richard Särk

Levib kuuldus, et vald maksab vallandatud ametnikule 100 000 eurot (1)

Copy
Kambja vallavolikogu liige Tanel Melk (valimiskasti sedelit laskmas) sõnas, et on juttu kopsakast hüvitisest kuulnud mitmest allikast.
Kambja vallavolikogu liige Tanel Melk (valimiskasti sedelit laskmas) sõnas, et on juttu kopsakast hüvitisest kuulnud mitmest allikast. Foto: Sille Annuk

Kambja vallavolikogu viimasel istungil tuli kõigi tähtsate teemade kõrval arutlusele ka huvitav kuuldus, nagu oleks vallavalitsus valmis maksma kopsakat valuraha, 100 000 eurot, mullu distsiplinaarmenetluse käigus vallandatud arendusjuhile Kristi Kullile.

Vallavolikogu istung algas kolmapäeva õhtupoolikul vallavanema kandidaadi Alar Arukuuse tutvustuse ning küsimuste-vastuste vooruga. Selle käigus teatas vallavolikogu Reformierakonna esindaja Tanel Melk, et tema andmeil on Kambja vallavalitsus uues koosseisus valmis sõlmima mullu vallandatud valla arendusspetsialistiga kompromissi ning maksma Kullile kopsaka tasu. 

«Teadupärast on Kambja vallal kohtuvaidlus pooleli Kristi Kulliga ja minuni on jõudnud info, et see on vallavalitsusel plaanis lõpetada kompromissiga ja maksta talle 100 000 eurot. Kuidas te seda kommenteerite,» küsis Tanel Melk Alar Arukuuselt.

Tagasi üles