Päevatoimetaja:
Henn Uuetoa
(+372) 7390300

Kas purjutajad harjusid klassikalise muusikaga ära? Emajõe ääres käib jälle vilgas napsitamine ja levib kusehais

Copy
Neljapäeva pärastlõunal kõlas Tartu avaturu juures endiselt klassikaline muusika. Ent napsitajaid see eemale ei peletanud, vaid üks juba tukastas ning teised rüüpasid Emajõe ääres õlut.
Neljapäeva pärastlõunal kõlas Tartu avaturu juures endiselt klassikaline muusika. Ent napsitajaid see eemale ei peletanud, vaid üks juba tukastas ning teised rüüpasid Emajõe ääres õlut. Foto: Kristjan Teedema

Avaturu nurgal kõlab klassikaline muusika ja purjutajad ongi jõe äärest plehku pannud – nii sai Tartu Postimees kirjutada juuli lõpus, mil Emajõe poole suunatud ning Klassikaraadiot mängiv kõlar oli sealkandis veel uus asi. Pea kahe kuuga pole napsitajate peletamiseks aga järgmisi meetmeid kasutusele võetud ning osa neist on seal taas koha sisse võtnud.

Seda tõestas kasvõi neljapäeva pärastlõuna, mil Klassikaraadiot edastavast kõlarist vaid mõned sammud eemal seisis jõe ääres neli jutukat ja lõbusas meeleolus meest, pindine õllepurk käes.

Sealt edasi Rahu silla poole jäävatel pinkidel pakkus kamp noori Klassikaraadiole vastukaaluks hoogsamat ja valjemat muusikat.

Tagasi üles