Päevatoimetaja:
Richard Särk

Napsisõbrad tegid keset linna puu alla lõkke ja jäid magama

Copy
Napsisõprade lõkkeõhtule tegid lõpu päästjad, kes tule kustutasid.
Napsisõprade lõkkeõhtule tegid lõpu päästjad, kes tule kustutasid. Foto: Jürgen Puistaja

Lõuna päästekeskuse teenistujatel tuli möödunud ööpäeval tegeleda küll põleva garaažikatuse ja musta suitsuga, kuid vahest kõige eriskummalisem teade tuli päästjatele Tartu kesklinnast Väike-Turu tänavalt.

Teate puu alla lõkke teinud ja sinna lähedusse magama jäänud napsisõpradest said päästjad kella 22 paiku. Kohale saabunud päästetöötajad kustutasid tule.

Eile keskpäeval tuli häirekeskusse teade, et Elva vallas Aakre külas on süsimust suitsupilv. Päästjad asusid põlengukohta otsima ning leidsid inimese, kes põletas oma valdustes vana masuudimahutit seest tühjaks. Sellest tulnud must suits ehmataski pealtnägijaid. Päästjad kustutasid põlengu pealelõunal.

Täna varahommikul teavitati häirekeskust, et Tartus Ringtee lähedal asuvatest garaažidest tuleb suitsu. Päästjad läksid suitsuallikat tuvastama ning leidsid kiirelt põleva katusega garaažiboksi. Garaažis oli tehtud keevitustöid, millest süttis seal hoiustatud saepurubrikett ning süütas omakorda katuse. Kell 7.05ks olid päästjad garaažipõlengu kustutanud.

Tagasi üles