Mäksa tõstjad tõid medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehakaalu kuni 77kg Eesti noorte meistrivõistluse medalivõitjad. Esikoha sai Kaspar Parm Mäksalt, teise Mark Väät Edu spordiklubist ja kolmanda Maiko Sepp Mäksalt.
Kehakaalu kuni 77kg Eesti noorte meistrivõistluse medalivõitjad. Esikoha sai Kaspar Parm Mäksalt, teise Mark Väät Edu spordiklubist ja kolmanda Maiko Sepp Mäksalt. Foto: Lydon Mürgimäe

Tartumaa Mäksa spordiklubi noored tõstjad oli laupäeval Jõhvi spordihoones toimunud Eesti noorte meistrivõistlustel heas hoos.

Võistluse alustas edukalt Mäksa spordiklubi noorim sportlane Silver Hani.  Kehakaalu kategoorias kuni 35 kg rebis Silver 22 kg ja tõukas 33 kg. Kogusumma 55 kg andis alles 12-aastasele poisile tubli teise koha.



Päeva põnevaima kehakaalu kuni 77 kg võistlusel astusid Mäksa spordiklubist põrandale kaks kindlat medalisoosikut. Kolmanda koha saanud Maiko Sepp lõpetas rebimise 85 kg-ga ja sai uueks isiklikuks rekordiks tõukamises 110kg, kogusummaks 195 kg.

Meistritiitli nimel käis kõva duell Ida-Virumaa kohaliku esindaja Mark Vääti ja Mäksa sportlase Kaspar Parmi vahel. Juba võistluse alguses oli selge, et strateegiline eelis on Kasparil, sest ta kaalus vähem kui vastane. Kordamööda tõsteti samu raskuseid ja pingeliset võistlusest väljuski võitjana Tartumaa poiss. Võrdsete tulemustega nii rebimises 87 kg, tõukamises 115 kg kui kogusummas 202 kg lõppenud võistlus andis meistritiitli kergema kehakaaluga sportlasele. Kõik tulemused tähistasid Kaspari uusi isiklikke rekordeid.

Absoluutarvestuses Sinclairi punktitabeli alusel saavutas Maiko Sepp tubli kuuenda koha 245,98 Sp. Kaspar Parm tegi võistluse paremuselt teise tulemuse 264,02 Sp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles