Jalgpallur Joosep saadab kuulsuse platsile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Malmrel on loosi tahtel üks kahest noorest eestlasest, kes sõidab juulikuus Kiievisse jalgpalli Euroopa meistrivõistlustele, et miljonite fännide silme all väljakule saata üht jalgpallistaari.
Joosep Malmrel on loosi tahtel üks kahest noorest eestlasest, kes sõidab juulikuus Kiievisse jalgpalli Euroopa meistrivõistlustele, et miljonite fännide silme all väljakule saata üht jalgpallistaari. Foto: Margus Ansu

«Vali Messi! – Ei, vali David Villa! – Ma valiks David Beckhami....» kõlasid eile Tamme staadionil varajasel pärastlõunal meeskonnakaaslaste soovitused FC Santos Tartu jalgpallurile Joosep Malmrele (8, pildil).

Tema on loosi tahtel üks kahest noorest eestlasest, kes sõidab juulikuus Kiievisse jalgpalli Euroopa meistrivõistlustele, et miljonite fännide silme all väljakule saata üht jalgpallistaari.

Joosep ise aga rõõmustas lihtsalt vägeva võimaluse üle ja tunnistas, et ei oskagi kohe pakkuda selle mehe nime, keda ta palliplatsile juhatada tahaks.

Poiss osutus õnnelikuks võitjaks 19 noore jalgpalluri seast, kes kõik olid oma treenerite poolt meeskondade parimateks nimetatud.

Joosep sõidab Kiievisse juba 2002. aastal käivitatud programmi McDonald’s Player Escort raames. Suhtekorralduskonsultant Margot Holts, kes õnnelikust poisist pilti tegi, rääkis, et tuleval reedel selgub veel üks 6–10-aastane laps, kes Kiievisse sõidab, kui välja kuulutatakse joonistuskonkursi «Mina ja jalgpall» võitja.

Eile lõppes ka kolm nädalavahetust kestnud Hillar Otto memoriaal, kus noored jalgpallurid nii Eestist, Lätist, Leedust, Soomest kui Venemaalt selgitasid endi seast välja parimad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles