Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tartu valgumine põldudele jätkub. Eerikale kerkivad ridaelamud (4)

Copy
Aadressil Eerika põik 10 ja 14 käib augusti algusest saadik kahe ridaelamu ehitus. Kumbki mahutab kaheksa boksi.
Aadressil Eerika põik 10 ja 14 käib augusti algusest saadik kahe ridaelamu ehitus. Kumbki mahutab kaheksa boksi. Foto: Margus Ansu

Eerikal, Tartu linnapiirist kiviviske kaugusel algas augustis kahe kaheksaboksilise ridaelamu ehitus. Praeguseks on püsti hoonete esimese korruse müürid ja valmima peaks need tuleva aasta juunis. Arendaja plaanib hiljem sinna ehitada veel kaks ridaelamut ja kaks kortermaja.

«Eesmärk on luua elurajoon, mis erineks teistest Tartu ridaelamupiirkondadest,» rääkis arendaja OÜ Eerika Kodud juhatuse liige Eero Timmermann. «Erinevus seisneb ennekõike arhitektuuris – oleme kõvasti pingutanud, et sealne keskkond moodustaks ühtse terviku.»

Esimeses järgus valmivates hoonetes on kummaski neli viie- ja neli neljatoalist kodu. Teised kaks, mille ehitus peaks algama tuleval kevadel, on väiksemad: pooled sealsetest boksidest on nelja-, pooled kolmetoalised. Viimases järgus ehk järgmise aasta teises pooles hakatakse Eerika tee äärde ehitama kaht kahekorruselist korterelamut, kus on kokku 30 korterit.

Tagasi üles