Tartu Ülikooli tudengiesindus valis uue juhatuse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli uus tudengiesindus.
Tartu Ülikooli uus tudengiesindus. Foto: Erakogu

Laupäeval valis Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse värske koosseis esimesel koosolekul uueks esimeheks infotehnoloogia kolmandal kursusel õppiva Erik Raudsepa. Aseesimeestena astuvad ametisse psühholoogiat õppiv Kaspar Kruup ja viiendal kursusel arstiteadust õppiv Oliver Rosenbaum.

Värske esimehe sõnul on tulemas tegus ja sisukas aasta. «Esimesena on plaanis paika panna perspektiivi vaatav tulevikuplaan ja kindlasti kaardistame alustuseks selle aasta prioriteetsed eesmärgid,» märkis Raudsepp tudengiesinduse teate vahendusel.

Aseesimeheks saanud Oliver Rosenbaum peab prioriteediks kujundada värskest koosseisust üles tugev meeskond, kellega eelseisval aastal tublilt tööd teha.

Sotsiaal- ja haridusvaldkonda keskenduv Kaspar Kruup leiab, et tema peamiseks suunaks on TÜ üliõpilaste esindamine kõrgharidusmaastikul sündivate muutuste valguses.

Tartu Ülikooli üliõpilaskonna juhatus jääb ametisse aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles