Päevatoimetaja:
Richard Särk

Politseinik sai Tartus rüseluses viga, Põltsamaal ründasid neli meest terviserajal inimest

Copy
Tartu südalinnas asuvas korteris muutus mees esmalt naise vastu vägivaldseks, hiljem rüseles ta ka kohale saabunud politseinikuga. Foto on illustreeriv.
Tartu südalinnas asuvas korteris muutus mees esmalt naise vastu vägivaldseks, hiljem rüseles ta ka kohale saabunud politseinikuga. Foto on illustreeriv. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

12. septembri päeval sai politsei väljakutse Tartus Rüütli tänava maja korterisse, kus mees oli vägivallatsenud naise kallal.

Mees olevat jalaga lüües tabanud naise jalga, arstiabi naine ei vajanud. Ent kohale jõudnud patrullil tekkis mehega rüselus, mille käigus sai üks politseiametnik viga. Õnneks olid politseiniku vigastused kergemad ning ta jätkas teenistust.

Lööja ei ole politseile varasemast tuttav. Juhtunu uurimiseks käib edasi kriminaalmenetlus. Võimuesindaja suhtes toime pandud vägivalla eest näeb karistusseadustik ette rahalist karistust või kuni viieaastast vangistust.

Teisipäeva õhtul kella 22 paiku ründasid neli meest Jõgeval Kuningamäe terviserajal 34-aastast meest, kes sai viga. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

11. septembril teatati politseile, et Tartus Pikal tänaval on sisse murtud lukustatud keldrisse ning varastatud valget-sinist värvi jalgratas Scott. Täpne kahju on selgitamisel.

Põltsamaa vallas elav mees avastas, et augustis on kasutanud keegi tema ID-kaarti ja paroole, et sõlmida laenuleping 4000 eurole. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Mustvee linnas avastati 50-eurone võltsimistunnustega rahatäht, mis saadeti selle päritolu tuvastamiseks ekspertiisi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Septembri alguses soovis üks tartlane osta arvuti graafikakaarti väärtuses 245 eurot. Mees kandis kogu summa üle, misjärel müüja kustutas müügikuulutuse ja oma konto ning on jäänud ostjale tabamatuks. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tagasi üles