Päevatoimetaja:
Richard Särk

Uue võrkpallihooaja eel on ootused kõrgel: Tartu meeskond on saanud märksa professionaalsemaks

Copy
Alar Rikbergi juhendatavas Bigbank Tartus on sellel hooajal senisest enam professionaalseid võrkpallureid, kuid teisedki võistkonnad on tema sõnul jõudu juurde pannud.
Alar Rikbergi juhendatavas Bigbank Tartus on sellel hooajal senisest enam professionaalseid võrkpallureid, kuid teisedki võistkonnad on tema sõnul jõudu juurde pannud. Foto: Mailiis Ollino

Võrkpallimeeskond Big­bank Tartu alustas hooaega võiduka sõprusturniiriga ja mängib nädalavahetusel esimesele väiksele tiitlile. Tänavune põhieesmärk on jõuda kolme pärisfinaali ning neist vähemalt üks võita – seda tiimiga, kus on kaks korda rohkem proffe kui mullu.

Arvestades seda, et hooaja alguseni on veel veidi aega, kulgeb Tartu meeskonna ettevalmistus peatreener Alar Rikbergi sõnul plaanipäraselt. Ta jätkas, et eriti meeskondliku kokkumängu toel annab juurde panna küll, sest ligi pooled mängijatest on uued.

Kui osa tulijatest on Rikbergile mingil määral tuttavad, siis sidemängija Kusti Nõlvaku ning inglasest diagonaalründaja Jack Williamsi ja ameeriklasest temporündaja Rico Wardlowi oskustega pole ta veel eriti kursis. Seega on vaja nendega ühist keelt leida.

Tagasi üles