Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tartlane ostab uue korteri koduks, mitte väljaüürimiseks

Copy
Kummeli elurajoonis aadressil Vahi 64 käib vilgas ehitus. Majas on enam kui pooled korterid juba müüdud ning tööd peaks lõppema tuleva aasta kevadel. Ühtlasi on tegu tolle elurajooni viimase ehk 20. elamuga.
Kummeli elurajoonis aadressil Vahi 64 käib vilgas ehitus. Majas on enam kui pooled korterid juba müüdud ning tööd peaks lõppema tuleva aasta kevadel. Ühtlasi on tegu tolle elurajooni viimase ehk 20. elamuga. Foto: Margus Ansu

Tartu südalinnast kümneminutise autosõidu kaugusel Vahi piirkonnas asub Kummeli elurajoon, mida on ehitatud üle kümne aasta. Nüüd terendab selle mahuka arenduse lõpp: hiljuti pandi nurgakivi viimasele kortermajale.

Kui tööd laabuvad arendaja OÜ Redman Kinnisvara plaani kohaselt, on kõik 20 Kummeli elurajooni planeeritud maja valmis järgmise aasta kevadeks. Vähe sellest, siis peaks ka viimne kui üks kodu omaniku leidnud olema.

Ehkki linnapea Urmas Klaasi osalusel peeti viimase nurgakivi asetamise tseremooniat alles eelmisel nädalal, seisab peagi ees juba sarikapidu. Et maja on saavutamas maksimaalset kõrgust, võivad ehitajad katusele pärja üles seada ning omavahel klaase kokku lüüa.

Tagasi üles