Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Prokurör pidi Pruunsilla ja Humala kohtuistungil korduvalt volikogu juhi mälu värskendama (15)

Copy
Tartu linnavolikogu esimees Kaspar Kokk seisis kohtuniku ees enam kui kaks tundi ja vastas küsimustele, mis puudutasid nii erakonda Isamaa, ärimees Parvel Pruunsilda kui ka volikogu tööd.
Tartu linnavolikogu esimees Kaspar Kokk seisis kohtuniku ees enam kui kaks tundi ja vastas küsimustele, mis puudutasid nii erakonda Isamaa, ärimees Parvel Pruunsilda kui ka volikogu tööd. Foto: Kelly Olesk

Tartu maakohtus jätkus teisipäeval Bigbanki suuromaniku Parvel Pruunsilla ja Tartu endise abilinnapea Priit Humala kohtuasi. Ringkonnaprokuratuur süüdistab Priit Humalat toimingupiirangu rikkumises ning Parvel Pruunsilda sellele kaasaaitamises.

Kohtus olid täna tunnistajateks Tartu abilinnapea Lemmit Kaplinski (SDE) ja linnavolikogu esimees, erakonda Isamaa kuuluv Kaspar Kokk. Kui Tartu kultuurivaldkonna abilinnapea Lemmit Kaplinski usutlus möödus küllalt kiiresti, ligi tunniga, siis volikogu esimees Kaspar Kokk seisis kohtuniku ees üle kahe tunni.

Küsimused hõlmasid mitmeid teemasid, nagu volikogu töö, koalitsioonileppe läbirääkimised, erakonna Isamaa sisevõitlus, erakonna Parempoolsed väljakasvamine. Omajagu küsimusi oli ka Kuperjanovi 9 maja ja Kivisilla taastamise kohta.

Kui Kokk kolme aasta taguseid suhtlusi Pruunsillaga ei mäletanud, näitas ringkonnaprokurör Gerd Raudsepp talle väljavõtteid Pruunsilla kirjakastist, et värskendada volikogu esimehe mälu.

Tagasi üles