Päevatoimetaja:
Richard Särk

Janar Talts uue korvpallihooaja eel: tahame rõhuda võitluslikule võistkonnale, mingit jala lohistamist ei saa lubada

Copy
Töö on käinud nii väljakul kui väljaku kõrval ning Tartu Ülikool Maks & Moorits korvpalli spordidirektor Janar Talts (taga vasakul) ja peatreener Aivar Kuusmaa märkisid, et nüüd jõuab kätte aeg, kus mängijate oskused ja treenerite taktikad jumet võiksid võtta.
Töö on käinud nii väljakul kui väljaku kõrval ning Tartu Ülikool Maks & Moorits korvpalli spordidirektor Janar Talts (taga vasakul) ja peatreener Aivar Kuusmaa märkisid, et nüüd jõuab kätte aeg, kus mängijate oskused ja treenerite taktikad jumet võiksid võtta. Foto: Sille Annuk

Korvpallimeeskonna Tartu Ülikool Maks & Moorits korvpalli spordidirektor Janar Talts märkis, et mõni Läti klubi on hooaja eel ehk uue käigu leidnud, kuid tühja neist, sest tähtis on enda asjad korras hoida. «Nimekirja alusel on ennegi nähtud hirmkõvasid satse, aga pärast on kärsahaisu tuba täis. Loodame, et meil seda pole, keemia on praegu väga hea,» ütles ta kontrollmängude eel.

Ettevalmistust on selleks ja algavaks hooajaks tehtud kuu jagu ning nüüd selgubki, millist korvpalli uuel hooajal mängitakse, kelle vedamisel ning millised on meeskonna nõrgad ja tugevad küljed.

Pea uuelt lehelt

Tagasi üles