Päevatoimetaja:
Richard Särk

Peep Pällist sai Eesti esimene jõutõstmise kõrgeima taseme kohtunik

Copy
Peep Päll (paremal) saab kanda nüüd punast värvi lipsu, mis tõendab, et ta on rahvusvahelise jõutõsteliidu esimese taseme kohtunik.
Peep Päll (paremal) saab kanda nüüd punast värvi lipsu, mis tõendab, et ta on rahvusvahelise jõutõsteliidu esimese taseme kohtunik. Foto: IPF

Maltal möödunud nädalavahetusel lõppenud juunioride maailmameistrivõistlused jõutõstmises lõppesid Eestile edukalt, sest Eliise Mikomägi võitles viimase katsega välja meistritiitli. Kuid seejärel sai rõõmustada ka tema treener Peep Päll, kellele anti spordiala esimese taseme kohtunikukutse. 

Peep Päll oli rahvusvahelise jõutõsteliidu (IPF) seatud teise astme kohtunik olnud ligi kümme aastat. «Kuna olen selle aja jooksul palju võistlusi korraldanud ja aidanud korraldada, tuli soovitus nende poolt, et prooviksin ära teha,» rääkis Peep Päll.

Nii täitiski Peep Päll avalduse ning Maltal peetud võistlusel sai ta suruda IPFi presidendi Gaston Parage kätt, sest viimane ulatas talle kõrgeimat kohtuniku taset tähistava punase lipu.

Tagasi üles