Päevatoimetaja:
Richard Särk

Festivali Draama ajal avab uksed enneolematu Äratundmishetkede maja

Copy
Saksa kultuuri instituudi trepil on Äratundmishetkede maja projektijuhid, Eesti teatri agentuuri välissuhete koordinaator Liisi Aibel (vasakult), sama agentuuri teatriinfo koordinaator Karin Allik ja sama agentuuri dramaturg Heidi Aadma.
Saksa kultuuri instituudi trepil on Äratundmishetkede maja projektijuhid, Eesti teatri agentuuri välissuhete koordinaator Liisi Aibel (vasakult), sama agentuuri teatriinfo koordinaator Karin Allik ja sama agentuuri dramaturg Heidi Aadma. Foto: Margus Ansu

Koos septembriga algas Eesti teatri festival Draama, mille avamine on küll alles teisipäeval, kuid esimesed etendused juba 1. ja 2. septembril. Teatrifestival annab nagu eelmistelgi kordadel läbilõike kodumaise teatrikunsti parima osa praegusest seisust, kuid seekord on ette valmistatud ka midagi enneolematut – Eesti teatri agentuur sisustab Saksa kultuuri instituudi (SKI) Äratundmishetkede majaks.

Laupäeva lõunaks olid Kastani 1 hoones, mille SKI on festivalinädalaks andnud kasutada, ettevalmistused veel üsna alguses. Projektijuhtide Heidi Aadma, Liisi Aibeli ja Karin Alliku juhtimisel ning Illimar Vihmari kunstilise kujundusega valmis esimesest korrusest kuni tornikambrini ulatuv näitus, mis on justkui autoriks kasvamise teekond.

Projektijuhid loodavad väljapaneku vaatajas tekitada äratundmise, et ka temas on peidus autor, ja kui mitte just näitekirjanik, siis kasvõi iseenda elu ja isikliku mõtteloo teadlik autor.

Tagasi üles