Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

Tammelinlased ehitasid ise kodu ette kõnniteed ja said nüüd seal valesti parkimise eest trahvi (13)

Copy
Tammekuru tänavas elava Tiiu Ritsbergi tütar sai ema maja ees parkides trahvi, sest ei jätnud jalakäijale pooleteist meetrit vaba ruumi liikumiseks. Asjaolu teeb eriskummaliseks asjaolu, et kõnnitee on Tammekuru tänaval vaid kolmel majal, mille omanikud on need kunagi ammu ise ehitanud. Naabritel, kel kõnniteid pole, on parkimisvõimalused hoopis vabamad.
Tammekuru tänavas elava Tiiu Ritsbergi tütar sai ema maja ees parkides trahvi, sest ei jätnud jalakäijale pooleteist meetrit vaba ruumi liikumiseks. Asjaolu teeb eriskummaliseks asjaolu, et kõnnitee on Tammekuru tänaval vaid kolmel majal, mille omanikud on need kunagi ammu ise ehitanud. Naabritel, kel kõnniteid pole, on parkimisvõimalused hoopis vabamad. Foto: Signe Oidekivi

Tartu linna järelevalveosakonna menetlejad käisid eile Tammelinnas valesti pargitud sõidukite omanikele trahve kirjutamas. Põhjus: osakonnale laekus vihje jalakäijalt, kes kurtis, et kõnnitee on kinni pargitud. Nii oligi, aga tegu on tänavaga, kuhu Tartu linnavalitsus pole seni lasknud kõnniteed rajada.

Tammekuru tänaval, kus sõidukiomanikele trahvid välja kirjutati, on kõnnitee harjumuspärasest hoopis erinev – katkendlik. Nimelt on kõnnitee vaid kolme maja ees ja needki majaomanikel ise ehitatud sademevee hoovi jooksmise kaitseks.

Seaduse järgi kõik õige

Tagasi üles