Päevatoimetaja:
Emily Lieberg

REEDENE RÕÕM Aaron Homoki alias Jaws: varem olime küll heidiku staatuses, aga nüüd on rulatamine popp (1)

Copy
Kammivabrikusse rajatud rulapargis eile harjutades tõdes Ameerika rulataja Aaron Homoki alias Jaws, et konkurents on sel aastal kõva. Sellest hoolimata valitseb võistlejate hulgas tugev kogukonnatunne.
Kammivabrikusse rajatud rulapargis eile harjutades tõdes Ameerika rulataja Aaron Homoki alias Jaws, et konkurents on sel aastal kõva. Sellest hoolimata valitseb võistlejate hulgas tugev kogukonnatunne. Foto: Signe Oidekivi

Eile avapaugu saanud Simple Session toob neljaks võistluspäevaks Tartusse rulatajate ja trikiratturite rahvusvahelise paremiku, nende hulgas ka Ameerika Ühendriikide Arizona osariigist pärit rulataja Aaron Homoki ehk Jawsi (34).

Ameeriklane käis Eestis esimest korda läinud aastal, mil võttis osa Tallinnas korraldatud Simple Sessionist. Nüüd tõi suurvõistlus ta Emajõelinna. Neljapäeva hommikul Kammivabrikus harjutades rääkis rulataja, et Eesti polnud talle ka varem sugugi võõras. Nimelt pinistab Homoki vabal ajal hea meelega parmupilli ning tema üks lemmikmuusikuid on Meisterjaan ehk Jaan Tätte juunior.

Aaron Homoki alias Jaws, kuidas leidsite tee professionaalse rulatamise juurde?

Tagasi üles