Päevatoimetaja:
Jens Raavik
(+372) 739 0371

Volinikud vahetasid hobuseid, abivallavanema asemel umbusaldavad nad vallavanemat

Copy
Illari Lään on Kambja valda juhtinud pea kaks aastat. Pole teada, kas ta ka jätkab vallavanemana, sest umbusaldusavaldusele on alla kirjutanud enamus volikogu liikmeid.
Illari Lään on Kambja valda juhtinud pea kaks aastat. Pole teada, kas ta ka jätkab vallavanemana, sest umbusaldusavaldusele on alla kirjutanud enamus volikogu liikmeid. Foto: Veiki Ojaperv

Kambja vallavolikogu liige Toomas Otsatalo andis enne jaanipäeva volikogu esimehele üle abivallavanem Toomas Järveoja umbusaldamise avalduse. Volikogu tänasel istungil otsustasid üheksa allakirjutanut selle tagasi võtta ning esitada umbusaldusavalduse hoopis Kambja vallavanemale Illari Läänele.

Enam kui kaks kuud tagasi sisse antud umbusaldusavalduses heideti abivallavanem Toomas Järveojale ette, et aasta jooksul ei ole Järveoja aru saanud oma vastutusala teemadest, milleks on ehitus, planeeringud ja haldus.

Ka olid allakirjutanud rahulolematud sellega, et Järveoja ei anna volikogu istungitel ega komisjonides teda puudutavate teemade kohta adekvaatseid vastuseid.

Tagasi üles