Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tähtveres valmis Balti riikide suurim rulapark

Copy
Uue rulapargi rajamise eestvedaja Auli Solo lausus, et kõik asjaosalised pingutasid, et park saaks valmis enne tähtaega Simple Sessioni ajaks. Kui ilm vähegi lubab, astuvad reedel vastvalminud rulapargis võistlustulle BMX-ratturid ja rulatajad.
Uue rulapargi rajamise eestvedaja Auli Solo lausus, et kõik asjaosalised pingutasid, et park saaks valmis enne tähtaega Simple Sessioni ajaks. Kui ilm vähegi lubab, astuvad reedel vastvalminud rulapargis võistlustulle BMX-ratturid ja rulatajad. Foto: Sille Annuk

Tähtvere spordipargis käisid selle nädala alguses uue skate-pargi ümbruses viimased tööd, et reedel saaks pidulikult avada Baltimaade suurima rulapargi. Kuigi esiti oli selle valmimise tähtaeg määratud septembrisse, pingutasid asjaosalised selle nimel, et uus park saaks avatud ajaks, mil Tartus korraldatakse rahvusvaheline BMX-ratturite ja rulatajate võistlus Simple Session.

Et uus ekstreemspordipark saab avatud Simple Sessioni ajal, oli puhas juhus, sõnas projekti eestvedaja, Tähtvere spordipargi müügi- ja teenindusjuht Auli Solo. «Hakkasime uue rulapargi projektiga pihta juba tegelikult 2021. aastal ja alguses tuli rahastuse nimel tõsiselt võidelda,» lausus ta.

Kolm aastat tagasi oli näha, et vana pargi puidust ja vineerist atraktsioonid hakkavad oma aega ära elama ning tarvis on uut, suuremat ja püsivamat lahendust. Kuid nagu ikka, raha selleks ei olnud.

Tagasi üles