Päevatoimetaja:
Richard Särk

Pikal toidutänaval tuleb kokkajal pakkuda elamusi ning valmis olla elusaks üllatuseks

Copy

Juba seitsmendat korda kerkisid läinud nädalavahetusel Peipsi äärde nooblilt öeldes pop-up-, maakeeli ajutised restoranid ja kohvikud ning tekkis 175 kilomeetril loogelnud Peipsi toidu tänav.

Sel puhul vaaritas ning pakkus head ja paremat mõne pere rahvas mitmendat aastat järjest. Ikka külalistele, kellest paljud seda tänavat pidi esimest korda ei sõitnud. Kuid maitsed, kogemused ja üllatused olid siiski uued.

Nii tegi Tartule ehk lähima restorani, Luunja valla Sääsekõrva küla Sääsekõrva aida perenaine Sirli Peterson laupäeva järel umbes-täpselt sellise vahekokkuvõtte: «Hästi läheb! Inimesed käivad, söövad ja keegi oli aeda juba suure üllatuse jätnud.»

Tagasi üles