Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Kert Kingo umbusaldamisest: see on poliitiline lüke

Copy
Riigikogu liige Kert Kingo on ka Tartu vallavolikogu revisjonikomisjoni esimees. Kolmapäevasel volikogu istungil läheb tema umbusaldusavaldus hääletusele.
Riigikogu liige Kert Kingo on ka Tartu vallavolikogu revisjonikomisjoni esimees. Kolmapäevasel volikogu istungil läheb tema umbusaldusavaldus hääletusele. Foto: Margus Ansu

Tartu valla volikogu kolmapäevase istungi üks punkt on revisjonikomisjoni esimehe Kert Kingo (EKRE) umbusaldushääletus. Avaldus Kingot umbusaldada esitati volikogu esimehele Vahur Poolakule 19. juuni istungil. 

Et avalduse esitamisest on möödas paar kuud, ei mäletanud Tartu vallavolikogu juht Vahur Poolak, mitu volinikku Kert Kingo umbusaldusavaldusele alla kirjutas. Ka ei selgitanud ta, milles volikogu liikmed Kert Kingot täpselt süüdistavad.

Tartu vallavolikogu 19. juuni volikogu protokollis on napisõnaliselt kirjas, et Kert Kingole heideti ette ebaprofessionaalset käitumist revisjonikomisjoni juhtimisel. Umbusaldusavaldusele alla kirjutanud üheksast inimesest kuulub revisjonikomisjoni vaid kaks. 

Tagasi üles