Päevatoimetaja:
Richard Särk

Parteitu Jaak Madisoni tegus nädalalõpp: üks päev Keskerakonna suvepäeval, järgmine ERKi täiskogul (9)

Copy
Endine EKRE poliitik Jaak Madison osales laupäeval Keskerakonna suvepäevadel, päev hiljem aga erakonna ERK täiskogul.
Endine EKRE poliitik Jaak Madison osales laupäeval Keskerakonna suvepäevadel, päev hiljem aga erakonna ERK täiskogul. Foto: Keskerakond

Endine EKRE üks nimekamaid liikmeid Jaak Madison on veel parteitu, kuid laupäeva veetis ta Keskerakonna suvepäevadel ning juba päev hiljem kutsuti ta Tartusse erakonna ERK täiskogule. Kummagi erakonna uksele Madison aga enda sõnul ei koputa.

Nii Keskerakonna kui ka erakonna Eesti Rahvuslased ja Konservatiivid üritusel viibis Jaak Madison külalisena ning pidas ka kõne. Kuid miks? Tema enda sõnul saab ta paljudega lihtsalt hästi läbi. «Teiste erakondade ustele ma ei koputa, ühelegi. Pigem on olnud hea läbisaamine isiklikul tasandil,» rääks Madison.

Endine EKRE poliitik ütles, et kummagi erakonnaga ta liitumas pole. Samas tunnistas ta, et puht ideoloogiliselt tal peale ERKi, Keskerakonna ja Isamaa valikuid pole. «Kuid lõpuks on mulle kõige olulisem, mis saab järgmistel riigikogu valimistel ja praegu põhimõtteliselt kogu minu loogika lähtub sellest, kuidas maksimeerida 2027. aasta valimiste tulemust ja tõenäosust, et uus valitsus oleks juba ilma Reformierakonnata ja seega konstruktiivsem.»

Tagasi üles