Päevatoimetaja:
Aime Jõgi
(+372) 739 0359

Vald kingib Ukraina sõpruslinnale bussi ja arvuteid

Copy
Tartu valla delegatsioon eesotsas vallavanema Jarno Lauriga (vasakult teine) on praegu Kiievi oblastis Vassõlkivis visiidil. Eile varakult teele läinud buss peaks kohale jõudma täna.
Tartu valla delegatsioon eesotsas vallavanema Jarno Lauriga (vasakult teine) on praegu Kiievi oblastis Vassõlkivis visiidil. Eile varakult teele läinud buss peaks kohale jõudma täna. Foto: Erakogu

Eile läks Tartust teele Tartu valla buss, mille lastiks ka sülearvutid, projektorid, printerid ja muu vajalik. Nii buss kui ka selles olevad vajalikud asjad on Tartu valla abisaadetis Ukrainale.

«Lasime bussile värvida kirja «Koos võidame, koos Euroopas», mis on kokkuvõetult ka põhjuseks aidata Ukrainat. Ukraina võitlusest ja võidust sõltub ka Eesti tulevik, selles mõttes oleme koos,» ütles Tartu vallavanem Jarno Laur.

«Meie eesmärk on näidata, et lisaks sõjalisele toele tahame aidata ka neid teel Euroopa Liitu. Selles on lisaks poliitilisele lobile ja usule, et liitumine on teostatav, ka annus praktilist ja pragmaatilist koostööd.»

Tagasi üles