Päevatoimetaja:
Henn Uuetoa
(+372) 7390300

Majanduse kehvast seisust hoolimata kerkib suur hulk uusi kodusid (1)

Copy
Enni tee ja Raadiraja nurgal asuvale kinnistule peaks kümnendi lõpuks valmima kaheksa kortermaja. Esimese seinad on juba püsti ja suur osa kortereidki müüdud.

 

 

 
Enni tee ja Raadiraja nurgal asuvale kinnistule peaks kümnendi lõpuks valmima kaheksa kortermaja. Esimese seinad on juba püsti ja suur osa kortereidki müüdud.      Foto: Kristjan Teedema

Ajal, mil majandus langeb juba mitmendat aastat ja hinnatõusudel ei paista piire ette tulevat, on vähemalt Tartus uute elamute ehitamisega hästi. Suvel tehti algust Raadi vanal lennuväljal Raadiraja kaheksast kortermajast koosneva elamukvartali rajamisega ning linna teises otsas Märjal hakati selle nädala alguses pihta Aisa elamukvartali järjekordsete kortermajade ehitusega.

Raadiraja elamukvartal Enni tee ja Raadiraja tänava ristmiku lähedal sai möödunud nädalal nurgakivi, kuid ühe maja esimese korruse seinad on juba püsti. Kokku ehitatakse järgneva nelja-viie aastaga kvartalisse kaheksa kortermaja ligi 240 korteriga, kuigi elamiste arv võib töö käigus muutuda. Raadiraja elamukvartal on projekteeritud selliselt, et majade vahele jääks võimalikult palju rohelust, looduslikke künkaid ja kraave.

Esimese maja 29 korterist on vabad veel 13, ülejäänud on kas broneeritud või juba müüdud. Kahe- ja kolmetoaliste korterite hinnad jäävad 130 000 – 180 000 euro vahele. «Tegelikult läheb müük üle ootuste hästi,» märkis Raadiraja elamukvartali müügipartneri Domus Kinnisvara vanemmaakler Katrin Kuusma.

Tagasi üles