Päevatoimetaja:
Richard Särk

Jaama tänava remont tekitas elamurajoonis liikluskaose

Copy
Rõõmu tee kõnnitee oli eile lõunaajal paksult muda täis, sest kitsa tänava tõttu on suured sõidukid vastutulijatest möödumiseks sõitnud nii murule kui ka kergliiklusteele.
Rõõmu tee kõnnitee oli eile lõunaajal paksult muda täis, sest kitsa tänava tõttu on suured sõidukid vastutulijatest möödumiseks sõitnud nii murule kui ka kergliiklusteele. Foto: Henn Uuetoa

Jaamamõisas Jaama tänavast põhja poole jäävate elumajade vahel kulgevate kitsaste tänavate servad olid teisipäeva lõuna ajal rööpas ning siin-seal kattis paks muda ka kõnniteid. Paratamatu tagajärg, kui linnaliinibussid ning rekad pidid teetööde tõttu mahtuma nädal aega sealtkaudu sõitma.

Pole suurt vahet, kas kaeda Rõõmu teed, Oksa või Ladva tänavat, sest vaatepilt on neis paigus sarnane – on näha, et sõidutee on eriti ristmike juures suurtele masinatele kitsaks jäänud ning nii on neil tulnud sõita lausa kõnniteele.

Ukerdamisest annab märku seegi, et Rõõmu tee ja Käbi tänava ristmikul on kõveraks sõidetud tänavavalgustipost. See juhtus möödunud nädalal linnaliinibussi süül, tunnistas tartlasi sõidutava ASi Go Bus Lõuna-Eesti piirkonnajuht Ramses Riive ja palus juhtunu pärast vavandust.

Tagasi üles